XiniX Jialing Veneri scooter

De Jialing Veneri scooter is een klassiek Italiaans model. Deze scooter heeft het ontwerp van een echte jaren ’60-scooter. De techniek is wel van deze tijd en dat maakt de XiniX Jialing Veneri tot een echte topper. De schitterende looks van vroeger, gecombineerd met de techniek van nu. Het ontwerp van de XiniX Jialing Veneri doet denken aan de klassieke Italiaanse brommertjes, die vaak te zien zijn in films.

Hedendaagse techniek

De XiniX Jialing Veneri scooter heeft een elektrisch startmechanisme. Met één druk op de knop rijdt u weg. Mocht u de voorkeur geven aan de kickstart, dan kan dat ook. Uniek aan de Xinix Jialing Veneri is de ingebouwde ABS. Dit zorgt er voor dat de wielen minder snel blokkeren wanneer u hard moet remmen. Zowel voor- als achter heeft dit model schijfremmen, in tegenstelling tot veel andere scooters die slechts één schrijfrem hebben, aangevuld met een trommelrem. De klassieke looks van de Jialing Veneri worden afgewisseld met de nieuwste techniek.

Veiligheid en accessoires

Met de XiniX Jialing Veneri mag u gezien worden. Voor het geval dat anderen er ook zo over denken, is de scooter uitgerust met een alarm. Natuurlijk krijgt u ook garantie op de scooter. Daarnaast is het mogelijk om de standaarduitvoering van de XiniX Jialing Veneri scooter uit te breiden met diverse accessoires. U kunt sierbeugels laten aanbrengen, waardoor uw scooter nog meer de uitstraling van vroeger krijgt. Ook kunt u kiezen voor een koffer voor uw XiniX Jialing Veneri of een scooterhoes, waarmee uw parel droog blijft in de regen. Geniet van de luxe van de XiniX Jialing Veneri.

De XiniX Jialing Veneri scooter is leverbaar in de volgende 5 kleuren:
Zwart, Wit, Blauw, Rood en Grijs.

Veneri is uitgevoerd met vele opties:

Motortype: 4takt Luchtgekoeld
Cilinderinhoud: 49,4cc. / 125cc.
Maximum vermogen: 2,1kW. / 4,13kW.
Transmissie: Automatisch (CVT)
Wielbasis: 1370mm.
Zithoogte: 760mm.
Tankinhoud: 6.0 Liter
Drooggewicht: 90 Kg. / 98 Kg.
Startsysteem: Elektrisch / Kickstart
Bandenmaat voor en achter: 3.50x10
Remsysteem voor: Schijfrem
Remsysteem achter: Trommel
Brandstof: Euro 95
Uitvoeringen Snor, brom en motorfiets
- Zwart zadel
- CDI geregelde 4-takt motor
- Schijfrem voor en achter
- ABS
- Elektrische start en kickstart
- Japanse carburateur
- Alarm
- Bagagedrager achter
- Yuasa accu
- 1 jaar garantie
- Gewicht: 90 KG
- Tank inhoud: 5.8 Liter
Extra accessoires:
- Sierbeugels
- Voor en achterdrager
- Koffer
- Scooterhoes
- Retro zweefzadel
Adviesprijs: € 1599,-
De opgegeven database bestaat niet...