XiniX Touring scooter

Met de XiniX Touring waant u zich volledig in Italiaanse sferen. Deze trendy retroscooter is uitgevoerd in een strak Italiaans design. De lage instap van de XiniX Touring maakt het model geschikt voor jong en oud. De veelzijdigheid van de retroscooter wordt ook gekenmerkt door de verschillende uitvoeringen. De XiniX Touring is er in een snorfiets editie, die een snelheid van 25 kilometer per uur haalt. Daarnaast is de trendy retroscooter ook verkrijgbaar in de bromfietsuitvoering. Deze versie heeft een maximale snelheid van 45 kilometer per uur.

Efficientie

De XiniX Touring scooter is erg efficiënt dankzij de 4takt motor. Deze motor is erg zuinig. Dit zorgt niet alleen voor lagere kosten, maar is ook goed voor het milieu. Zo slaat u twee vliegen in één klap. De XiniX Touring scooter, met Italiaanse invloeden, heeft voldoende opbergruimte. Onder het zadel zit een ruime buddy, waardoor u gemakkelijk een tas of een koffer mee kunt nemen. Daardoor is deze scooter niet alleen geschikt voor recreatief gebruik, maar ook voor woon-werkverkeer.

Onderscheidende specificaties

Een uniek aspect van de XiniX Touring scooter is de dubbele achtervering. Hierdoor voelt u weinig van hobbels of slecht wegdek. Een ander gemak is het luxe uitgevoerde zadel, dat zorgt voor extra zitcomfort tijdens het rijden. Ook voor de bijrijder is de XiniX Touring scooter ideaal. De gemakkelijke voetsteunen zorgen voor extra grip en houvast. Deze trendy retroscooter is van alle gemakken voorzien op het gebied van verlichtingen, rem, ruimte en koeling.

De XiniX Touring is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Zwart, Wit, Antraciet, Night blue, Cremť, Champagne, Bruin en Rood

XiniX Touring specificaties:

Motortype: 4takt Luchtgekoeld
Cilinderinhoud: 49,4cc.
Maximum vermogen: 2,1kW. / 6500 tpm.
Transmissie: Automatisch (CVT)
Wielbasis: 1285mm.
Zithoogte: 760mm.
Tankinhoud: 6Liter
Drooggewicht: 89 Kg.
Startsysteem: Elektrisch / Kickstart
Bandenmaat voor en achter: 3.50x10
Remsysteem voor: Schijfrem
Remsysteem achter: Trommel
Brandstof: Euro 95
Uitvoeringen: Snor en Bromfiets
- Yuasa Accu
- Spiegels
- Led achterlicht
- Wave remschijf
- Halogeen koplamp
- Anti-diefstal contactslot
- Luxe dashbord
- Accu meter
- Luxe zadel
- Achterdrager
- Veel opbergruimte
- Stijlvole design velgen
- Meegespoten binnenscherm
- Dubbele achtervering
Extra accessoires:
- Treeplank
- Windscherm
- Scooterhoes
Adviesprijs: € 1299,-
De opgegeven database bestaat niet...