Modellen

Op dit moment hebben wij 4 modellen retroscooters in het assortiment. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

XiniX Touring

Met de XiniX Touring waant u zich volledig in Italiaanse sferen. Deze trendy retroscooter is uitgevoerd in een strak Italiaans design. De lage instap van de XiniX Touring maakt het model geschikt voor jong en oud. De veelzijdigheid van de retroscooter wordt ook gekenmerkt door de verschillende uitvoeringen.
Meer informatie over de Touring

XiniX Fosti Retro

Met de XiniX Fosti retroscooter steelt u de show. De strakke lijnen en stijlvolle vormgeving maken deze scooter niet alleen qua prestaties tot een topmodel, maar ook op het gebied van design mag u gezien worden met een Fosti retroscooter.
Meer informatie over de Fosti retro

XiniX Faeder

De XiniX Faeder scooter is één van de meest stijlvolle scooters van het moment. De vele chromen accenten en mooi verwerkte details maken van deze scooter een topmodel. Ook de prachtig vormgegeven 12 inch velgen dragen bij aan het design.
Meer informatie over de Faeder

XiniX Jialing Veneri

De Jialing Veneri scooter is een klassiek Italiaans model. Deze scooter heeft het ontwerp van een echte jaren ’60-scooter. De techniek is wel van deze tijd en dat maakt de XiniX Jialing Veneri tot een echte topper.
Meer informatie over de Veneri

De opgegeven database bestaat niet...